کد خبر 251505
تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲

نتایج اجرای طرح سنجش عدالت در شهر تهران از جمله موضوعاتی بود که جلسه امروز شورای شهر در مورد آن بحث شد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، واعظ مهدوی از اعضای شورای راهبردی سلامت شهر تهران در هفتمین جلسه شورای شهر چهارم در مورد اجرای طرح سنجش عدالت در شهر تهران گفت: این طرح پنج سال قبل و از روی یک مدل ژاپنی و بر اساس استانداردهای سازمان جهانی بهداشت در محورهای توسعه انسانی، حکمرانی، اقتصادی و زیربنایی اجرا شد که اجرای آن بر اساس مصوبه برنامه پنج ساله شهرداری تهران بوده است. در ادامه این گزارش واعظ مهدوی نمودارهایی از آنالیز آمارها را ارائه کرد که در این نمودارها که البته کتابچه آن در اختیار رسانه ها قرار نگرفت آمده است:
 
میزان دسترسی مستقل به آب لوله‌کشی: مناطق 12، 17 و 19 محروم و مناطق شمالی وضعیت مناسبی دارند.
 
میزان بی‌سوادی شهروندان بالای 15 سال: مناطق 15، 16، 17، 19 و 20 بی‌سوادترین مناطق تهران و مناطق 3، 6، 2 و 5 مناطق باسواد تهران محسوب می شوند.
 
میزان خشونت شدید در خانواده ها: مناطق 7، 12 و 19 بیشترین خشونت در خانواده ها را دارند و مناطق 1، 18 و 21 کمترین خشونت را دارند.
 
میزان مالکیت خودرو در مناطق تهران: مناطق 10 و 15 الی 18 کمترین مالکیت خودرو و مناطق 1، 2، 3، 5، 6 و 22 بیشترین مالکیت خودرو را دارا هستند.
 
میزان دسترسی به رایانه شخصی: شمال تهران بیشترین رایانه شخصی و هفت منطقه جنوب تهران کمترین دسترسی به رایانه شخصی را دارند.
 
در آمارهای ارائه شده اعلام شد که مناطق 4، 21 و 8 بیشترین سیگاری را در بر دارند که در آمار کلی حدود 7 درصد تهرانی ها در این آمایش سیگاری بوده اند که 6 درصد آنها بی‌سواد، 8 درصد دیپلمه و 4 درصد دانشگاهی هستند.  جالب‌ترین آمار در این گزارش نشان می دهد که منطقه 16 تهران یعنی محله نازی آباد و هزار‌دستگاه چاق ترین شهروندان را دارد و مناطق 1، 3، 6 و 7 لاغرترین شهروندان را در خود جای دارد.
 
در ادامه جلسه امروز شورا دوستی تذکر داد و گفت: اگر دستگاههای دولتی همکاری نداشته باشند این آمارها و اقدامات فایده ای ندارند، بنده اعلام می کنم که مدارس جنوب تهران وضعیت خوبی ندارد و کمک های شهرداری مطلوب نبوده است. همچنین نظارت بر بیمارستان های تهران کم است آیا مدیران دولتی اجازه می دهند بر اساس قانون نظارت داشته باشیم. بر اساس نمونه از روزی که طرح یارانه ها اجرا شد پخت نان در تهران دیگر متولی و صاحب ندارد و شورای آرد و نان هم منحل شده اند و این موجب شده تا فرمانداری نقش کمرنگی داشته و سلامت مردم به خطر بیافتد.
 
احمد مسجدجامعی هم در ادامه گفت: ما تاکنون شورای شهر شهرداری بودیم ولی حالا قرار است شورای شهر تهران باشیم. در ادامه این جلسه فاطمه دانشور توصیه کرد قبل از سنجش باید موضوع مهاجرت به تهران، حاشیه‌نشینی و کودکان کار و خیابان را هم می دیدید، پیشنهاد من این است که مرکز تحقیق و پژوهش زیر نظر شورای شهر ایجاد شود.
 
معصومه آباد در ادامه گفته های دانشور گفت: قرار نبود شهرداری تهران این طرح را اجرا کند زیرا این اطلاعات موجود است، هم ثبت احوال اطلاعات داشت و هم ادارات آب و مسکن حالا آمده اید و یک میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه کردید تا آمار استخراج کنید بهتر است بخشی از آمارها را به وزارت بهداشت بفروشید. الهه راستگو هم در مورد این گزارش گفت: در منطقه 16 بودم که یکی از شهروندان اعتراض داشت و گفت: هر وقت پنجره اتاقم را باز می کنم دیوار سیمانی می بینم بهتر است دیوارها رنگ شوند که موجب بهداشت سلامت روان شود.
 
علیرضا دبیر پیشنهاد داد بهتر است این آمارها و طرح ها را به دولت ارائه کنیم و حتما رسانه ها به گوش آقای نوبخت برسانند زیرا این شاخصه ها در سطح ملی است در این جلسه حکیمی پور تذکر آیین نامه ای داد و گفت: بهتر است این بحث های کش دار را جای دیگری مطرح کنیم و در شورا به مصوبات بپردازیم. ما به عنوان شورای شهر نمی توانیم به همه کارها برسیم و وظیفه ما نظارت است.
 
 دوستی هم در ادامه گفت: چرا باید 10 نفر سخنرانی کنند دو نفر موافق بگویند و دو نفر مخالف و این موضوع امروز تنها یک گزارش بود. تندگویان هم به هیات رئیسه تذکر داد که نباید معضلات شهری را در جلسه علنی مطرح کنیم بهتر است تهرانی ها بدانند چه کارهای خوبی انجام شده است و این موضوعات در جلسه غیرعلنی مطرح شود. در ادامه محمدهادی ایازی معاون شهردار در پاسخ به اعتراضات گفت: اولا یک میلیارد و 400 میلیون هزینه نشد و این مبلغ حدود 400 میلیون بوده است، دوم اینکه کل بودجه سلامت تهران در شهرداری سالی 6 میلیارد تومان است. در ادامه نخستین دستور جلسه قرار شد این گزارش در کمیسیون بهداشت بررسی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 3
  • ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
    1 0
    اونوفت نمایندگان محترم شورای شهر تهران، ساکن کدامیک از این مناطقند؟ کاشکی اعضاء محترم شورای شهر، می دانستند که فشار روی فربه گی و توسعه بیش از حد مناطق مرفه نشین تهران چه بر سر مناطق محروم می آورد!
  • ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
    0 1
    راحت باشید! و بگویید چه فرقهایی دیگری با ساکنان مناطق دیگر تهران دارید!
  • محمد ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
    0 1
    ایول منطقه خودمون (19) که سه تا مقام آورده!
  • اشکان ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
    14 1
    من 30 سال توی یوسف آباد و امیر آباد در آرامش زندگی کردم ولی الان 2 ساله که بخاطر ورشکستگی اقتصادی مجبور شدم در جنوب تهران زندگی کنم . این 2 سال برای من به اندازه 20 سال گذشته . فقر فرهنگی در جنوب تهران بی داد میکند . اینجا (جنوب تهران ) اکثر خانواده ها فقیرند ولی 3 یا 4 تا بچه دارند و این بچه ها هم از 9 صبح تا 10 شب توی کوچه و خیابان پلاسند و دارند خرابکاری و خلافکاری میکنند . اینجا اکثرا موتور سیکلت سوار میشوند و یکی از تفریحاتشون گاز دادن و ویراژ دادن در کوچه و پس کوچه هاست و این صدای موتور هاشون منو دیگه دیوانه کرده . اینجا هر روز توی کوچه و خیابان دعوا و کتک کاری و چماق و چاقو کشی هست . اینجا مواد مخدر ، مثل نقل و نبات دست به دست میشه . اینجا هوا که تاریک شد اگه بخوای بری بیرون باید آماده باشی که هر لحظه چند نفری بریزند سرت و خفتت کن . ( زورگیری شغل و تفریح خیلی از نوجوانان و جوانان اینجاست ) اینجا فرهنگ آپارتمان نشینی ، سوسول بازیه ! راهرو و حیاط و پشت بام ملک شخصی بعضی از ساکنان است. بلند کردن صدای تلویزیون و ضبط تا سر حد کر شدن خیلی عادیست ! انداختن فیلتر سیگار و و آشغال در راهرو و حیاط و کوچه عادیست . اینجا مهمانهای همسایه ها حداقل یک هفته میمانند و بچه هاشون هم توی راه پله ها گرگم به هوا بازی میکنند . اینجا گرفتن پول شارژ از همسایه ها هفت خوان رستم است و قطع شدن آب و برق و گاز بعلت نپرداختن قبوض یک مسئله عادیست ! مخلص کلام ، اینجا بی فرهنگ بودن یک ارزش است .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس